Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Újra megnyitottunk kutyaruha webáruházunkat

Újra megnyitottunk kutyaruha webáruházunkat Örömmel értesítünk mindenkit, hogy újra megnyitottunk kutyaruha webáruházunkat, újra tudjuk postázni nektek a kutyaruhákat!

Sajnos volt néhány hónap, mikor teljesen leállt kutyaruha webáruházunk, de 2017 szeptember 1-től ismét fogadjuk a megrendelésiteket. Bizonyára a szemfülesebbeknek feltűnt, hogy a weboldalunk teljesen átalakult, teljesen új desing-t kapott, szerkezetileg is teljesen megváltozott. Ezzel egyidejűleg a webshop üzemeltetését átvette a Webmall Trade Kft. Célunk, hogy a jövőben tovább bővítjük kutyaruha kínálatunkat. Nem titkolt vágyunk, hogy Magyarország legnagyobb kutyaruha szakáruháza legyünk! 

Ezen kívül is rengeteg újdonsággal találkozhattok majd. Folyamatosan szeretnénk olyan hírek közzé tenni, amik közvetlenül érinti a kutyás társadalmat. Szeretnék olyan cikkeket is megjeleníteni, amivel jobbá tehetjük kis kedvenceitek életét. Létre fogunk hozni egy olyan közösséget, ahol a kutyusok iránt rajongó emberek megoszthatják egymással tapasztalataikat, amit a kutyatartással kapcsolatban szereztek. Csatlakozz hozzánk Te is Facebookon!