Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Támogatás

Támogatás Mától kezdve minden vásárlásod után 100 forinttal támogatunk egy kutyamentő szervezetet.

Gondolom nem árulok el nagy titkot, hogy a kutyaruha.hu csapatának minden tagja imádja a  kutyusokat. Nem is tehetünk másképp, hiszen minden kutyus imádnivaló, legyen kicsi-nagy,  bármilyen fajta, vagy keverék.

 

Tudjuk, hogy sajnos nem minden kutyus olyan szerencsés, hogy jó gazdi mellett, szeretetben, törődésben élje le a hozzánk képest rövidke életét. Nagyon sok kutyus kerül menhelyre, nagyon sok kutyust mentenek ki alapítványok a rossz körülmények közül, sok kutyust mentenek meg a biztos halál elől.

 

Mi is szeretnénk segíteni néhány rászoruló kutyusnak. Mi is szeretnénk hozzájárulni egy alapítvány munkájához anyagilag, vagy bármilyen további módon. Ez idáig rendben is van, de kiket támogassunk? Ez egy elég nehéz döntés, mivel nagyon sok állatot mentő alapítvány, civil szervezet tevékenykedik kicsíny hazánkban és természetesen mindegyiknek jól jön egy kis támogatás.

 
Hosszas gondolkodás után úgy döntöttünk, hogy az Aprajafalva Yorki Rescue Hungary Civil szervezetet fogjuk segíteni, támogatni. Segítettünk nekik már kutyaruhákkal és természetesen a jövőben is fogunk küldeni, ha egy-egy védencnek szüksége lenne rá. Ezen  felül szeretnénk anyagilag is támogatni a szervezetet, mivel egy-egy orvosi kezelés több 10 ezer forintba is kerülhet, egy-egy műtét ára elérheti, vagy meg is haladhatja a százezer forintos tételt is.
Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy minden kutyaruha vásárlás után felajánlunk 100 forintot és azt minden hónap elején átutaljuk az Aprajafalva Civil szervezetnek. Természetesen, ha szeretnéd támogatni őket a vásárlásodon kívül, ide kattintva találod meg őket.